Finomfőzelék
Klasszikus grízgaluska leves
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Kínai szezámmagos csirke
Rakott zöldbab darált hússal
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Farsangi szalagos fánk
Dubarry-csirkemell
Csupacsokis brownie
Zsemlegombóc
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Kapros tökfőzelék virslivel
Klasszikus kuglóf
Krémes spenótfőzelék
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Kijevi csirkemell rizibizivel
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Epres blondie
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Alapételek

Kovászkaland Házisáfránnyal: Így készül a kovászos focaccia

Könnyű ebédnek, mediterrán vacsorának, de akár vendégvárónak is tökéletes a focaccia. Az olaszok népszerű kenyérlepényét elkészítheted különböző feltétekkel, de az az igazi, amikor darabokra törve tunkoljuk olívaolajba. Házisáfrány, alias Déri Szilvia megmutatja, hogyan készíthettek kovászos focacciát. Egyszerűbb lesz, mint gondolnátok.
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.