A szendvicseket elkészítheted a sütőben: 200 fokon, 5-8 perc alatt megsülnek. Ha inkább a zárt, töltött verziót kedveled, akkor a receptekben szereplő feltétre boríts 1-1 szelet kenyeret, és használj kapcsos szendvicssütőt.
Fehérkenyér-szeletekre kenj tepertőkrémet, majd borítsd be felszeletelt főtt tojással. Tegyél a tetejére lilahagyma-karikákat, végül szórd meg durvára reszelt óvári vagy tilsiti sajttal, és süsd aranybarnára a szendvicseket.
Kenj meg 1-1 szelet kenyeret 1-1 tk bazsalikomos pestóval, majd rakd meg felszeletelt koktélparadicsommal és mozzarellával, valamint egy-egy bazsalikomlevéllel, locsold meg néhány csepp olívaolajjal, és told a sütőbe.
Kenj meg vajjal 1-1 szelet magos kenyeret, és fektess rá sonka-, majd vékonyra vágott almaszeleteket. Erre camembert-darabok kerüljenek. Szórj rájuk durvára vágott diót, és süsd meg őket a sütőben.
Toastkenyérszeletekre kenj vajat, és tegyél rájuk apróra darabolt sonkát. Szórd meg morzsolt csemegekukoricával, illetve helyezz rájuk ananászkockákat. Reszelj sajtot a tetejükre, és süsd ropogósra a szendvicseket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.