Az idősebb korosztály szinte biztosan emlékszik még azokra a szilveszterekre, amikor még nem a jobbnál jobb trendi partifalatok, vagy a leveles tésztába tekert virsli, esetleg kolbászkarikák kerültek a csipszesztál mellé a különleges édes falatkákról nem is beszélve, hanem a ropi, kókuszgolyó, a linzer, a pogácsa, na és persze az a bizonyos pirosarany pöttyökkel, uborkával és tojással díszített sajtos, margarinos kenyérszeletek, melyeket nem győztük a szánkba tömni.
Persze nem azt állítjuk, hogy mára ezek már teljesen kikoptak a köztudatból, hanem inkább csak kicsit a háttérbe szorultak. Idén viszont újra visszatérhet nálatok is ez a pofonegyszerű, ám de annál finomabb szenya, aminek pontos receptjét most megmutatjuk, hogy te is felfrissítsd az elmlékeidben.
Hozzávalók:
Vágjunk jó vastag szeletekre a (zsúr)kenyeret, majd kentük meg margarinnal - ne sajnáljuk. Ezután jöhet rá a szalámi, vagy a párizsi. Miután gondosan elhelyeztük a felvágottakat, jöhet a karikára vágott főtt tojás, az uborka, az elmaradhatatlan pirosarany, majd végül a reszelt sajt. Ugye, hogy mennyire szuper szendvicsek ezek?
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.