Húsvétkor sonkát, kalácsot, karácsonykor töltött káposztát, bejglit eszünk, de mi legyen az ebéd pünkösdkor? A hagyomány szerint bárány, birka, csirke, rántott hús és édes, kelt tésztából készült sütemények kellene, hogy az asztalra kerüljenek ilyenkor. Manapság azonban, különösen, ha szép az idő, a legtöbben inkább a szabadtéren töltik az időt, és a pihenést részesítik előnyben, a hatalmas lakomák elkészítése és bekebelezése helyett. Ennek fényében állítottunk most össze két menüsort: ezekkel az ételekkel gyorsan elkészülünk, garantáltan mindenkinek ízlik és a kajakóma sem tesz keresztbe a délutáni programoknak!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.