Krémes spenótfőzelék
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Körömpörkölt csülökkel
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Tojásos nokedli fejes salátával
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Mákos guba
Tárkonyos csirkeraguleves
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Káposztás tészta egyszerűen
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Farsangi szalagos fánk
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus stíriai metélt
Kínai szezámmagos csirke
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Dödölle - az eredeti recept
Csupacsokis brownie
Rakott zöldbab darált hússal
Epres blondie
Alapételek

Pasta mia! Így készítsd el az egyik nagy olasz klasszikust, a Tagliatelle al ragùt!

Sümegh Réka, az itáliai friss tészták szerelmese az elmúlt években azért utazta be egész Olaszországot, hogy az adott környék friss tésztájának elkészítését, annak minden csínnyát-bínnyát maradéktalanul elsajátítsa, tudását pedig megossza veletek is, Mindmegette olvasókkal. Legfrissebb videósorozatunkban Réka isteni olasz kajákat fog nektek főzni, közben pedig elárul néhány praktikát is, hogy könnyebben menjen akár a dagasztás is. Pasta mia!

A tészták sorát most a klasszikus emiliai tagliatelle-val kezdjük, na és persze a hozzá tartozó ragut is elkészítjük. Készüljetek fel, hiszen mennyei fogások várnak rátok az elkövetkezendő hetekben.

A TAGLIATELLE AL RAGÚ PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLJÁTOK >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.