Epres blondie
Klasszikus kuglóf
Csupacsokis brownie
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Rakott zöldbab darált hússal
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Tojásos nokedli fejes salátával
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Krémes spenótfőzelék
Dubarry-csirkemell
Farsangi szalagos fánk
Körömpörkölt csülökkel
Mézes-mustáros csirkemell
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus grízgaluska leves
Mákos guba
Hagymás rostélyos
Dödölle - az eredeti recept
Ha a padlizsánsalátán, a töltött padlizsánon és a padlizsánkrémen már túl vagy, de még mindig nem tudsz betelni a bizonyos törökparadicsommal, akkor javasoljuk, próbáld ki az alábbi receptet: olaszos ízvilágú, ropogós, szaftos, húsmentes étel, aminek egyetlen húsevő sem tud ellenállni!
A sajtos padlizsántekercs Hozzávalói:

1 csésze kb. 240 ml

2 csésze ricotta
1 csésze mozzarella sajt
1/2 csésze parzmezán sajt
1/4 csésze friss bazsalikom
1 db tojás

bors
1 csésze pizzaszósz

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.