7 kihagyhatatlan, szaftos gombás étel hétköznapokra

A gomba sokoldalú alapanyag: készülhet belőle pörkölt, leves, szósz, helyet kaphat salátákban, megtölthetjük, de egyszerűen megpirítva is ízletes. A leggyakrabban használt gombafajták közé tartozik a csiperke, a shiitake, a vargánya, a laskagomba, a portobello és a rókagomba. Kiváló vegetáriánus alternatíva hús helyett – különösen a portobello vagy a shiitake. A különféle gombák más-más ízvilággal rendelkeznek, így fontos, hogy a megfelelő fajtát válasszuk a kívánt ételhez. Most egyszerűen elkészíthető, szaftos, krémes gombás ételek receptjét gyűjtöttük össze, íme:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.