Hagymás rostélyos
Rakott zöldbab darált hússal
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Dubarry-csirkemell
Dödölle - az eredeti recept
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Zsemlegombóc
Mákos guba
Kínai szezámmagos csirke
Mézes-mustáros csirkemell
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Kapros tökfőzelék virslivel
Babgulyás
Körömpörkölt csülökkel
Tárkonyos csirkeraguleves
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Krémes spenótfőzelék
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Finomfőzelék
Kijevi csirkemell rizibizivel
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, úgyhogy jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Új sorozatunkban ilyen egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Következzen egy padlizsánkrém, ami a megszokottnál több zöldséget tartalmaz, a fokhagymán kívül pl. paradicsomot és kétféle paprikát!
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.