Azokon a fantasztikus napokon, amikor tényleg semmi, de semmi dolgunk, akár egész délelőtt, sőt még a hivatalos ebédidő elmúltával is reggelizhetünk. Ezt az általában igen magas kalóriatartalmú ételek elpusztításával járó műfajt brunch-nak nevezzük, és szerencsére egyre népszerűbb foglalatosság itthon is. A brunch lényege, hogy olyan ételeket fogyasztunk, amelyek ebédre is beillenek, és közben a kedvesünkkel vagy a családdal, barátokkal jót beszélgetünk. Az étel mellé ilyenkor alkoholt nem fogyasztunk, narancslevet, kávét, teát viszont annál inkább.
És hogy mi kerüljön az asztalra? Mutatjuk egyik kedvencünket!
Hozzávalók a csirkés raguhoz:
A bazsalikomos pestóhoz:
A tzatzikihez:
A tálaláshoz:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.