Hagymás rostélyos
Finomfőzelék
Körömpörkölt csülökkel
Klasszikus grízgaluska leves
Krémes spenótfőzelék
Dödölle - az eredeti recept
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Zsemlegombóc
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Kijevi csirkemell rizibizivel
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Kínai szezámmagos csirke
Klasszikus stíriai metélt
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Epres blondie
Klasszikus kuglóf
Kapros tökfőzelék virslivel
Csupacsokis brownie
Babgulyás
Alapételek

Vaddisznóból is finom a rántott hús - Vári Dávid megmutatja, hogyan készítsd el

Vári Dávid gyermekkora óta szenvedélyesen járja az erdőt a vadak után. A séf mesterfokon elsajátította az elejtett apró- és nagyvadak legkülönfélébb elkészítési módjait is. Ételkreációit a Terítéken – A magyar vadgasztronómia receptkönyve című könyvben mutatja meg. A mindmegette.hu olvasóinak pedig ezúttal azt, hogy szabadtűzön, hogyan lehet rántott vaddisznót készíteni.

Hozzávalók:

40 dkg vaddisznócomb (dió)
bors ízlés szerint
2 db tojás
5 dkg liszt
5 dkg zsemlemorzsa
0,5 kg zsír

vegyes saláta ízlés szerint

Elkészítés:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.