Ha hétvégi ebédről van szó, akkor a legtöbb esetben a sült húsokat részesítjük előnyben. Ilyenkor választhatunk alapanyagként pulykát, csirkét, marhahúst, sertést, vagy akár halat is, amihez köretként krumplit, rizst vagy akár párolt zöldségeket is kínálhatunk.
Hétvégén a főfogás előtt a leves sem maradhat el, ezért dobjatok össze ti is egy jó húslevest, csirkelevest vagy zöldséglevest. Ilyenkor több idő van a konyhában tevékenykedni, ezért lehetőség van kísérletezni, és kicsit kívül menni a megszokott ízeken. A lényeg, hogy ízletes legyen az ebéd és jól érezzük magunkat, amikor elkészítjük és fogyasztjuk. Most ezekhez a lakomákhoz hoztunk néhány receptötletet.
Ajánljuk még:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.