A legfinomabb sütőtökkrémleves
Farsangi szalagos fánk
Kapros tökfőzelék virslivel
Klasszikus kuglóf
Káposztás tészta egyszerűen
Tárkonyos csirkeraguleves
Dödölle - az eredeti recept
Mákos guba
Finomfőzelék
Csupacsokis brownie
Vadas marha
Babgulyás
Dubarry-csirkemell
Kínai szezámmagos csirke
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Zsemlegombóc
Klasszikus grízgaluska leves
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Epres blondie
Tojásos nokedli fejes salátával
Desszert

A legfinomabb fekete-erdő torta, amit valaha ettél - lépésről lépésre!

Süti titkok Orsitól: Fekete-erdő torta
Ez a torta nem kifejezetten az "a hozzávalókat összekeverjük, a többi munkát a sütő elvégzi"- típusú desszert, sokkal inkább a "most valami nagyon finomat és különlegeset szeretnék készíteni"-fajta. De nem kell megijedni: a kétféle tészta és a kétféle krém elkészítése nem igényel különösebb szaktudást, extra eszközöket vagy alapanyagokat, a végeredmény mégis olyan káprázatos lesz, hogy bármelyik cukrászda díszére válna. Érdemes belevágni, ha valami nagyszabásúra készülsz - Pinczel Orsi megmutatja, hogyan készül, lépésről lépésre!
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.