A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Minestrone recept
Minestrone
Mákos guba  recept
Mákos guba
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Desszert

Sütisuli: két isteni krém, amivel nem csak a macaron lesz felejthetetlen

Hogyan készül a kívül roppanós, belül krémes macarontészta, és milyen krémmel töltve a legfinomabb? Hogyan lesz magas és szellős a piskóta? Mi az égetett tészta vagy a linzertészta titka? Sütisuli néven indított videósorozatunkban minden sütéssel kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz. Farkasinszki Ildikó, süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítója megmutatja a desszertkészítés csínját-bínját egészen az alapoktól kezdve, tartsatok velünk!

Sütisuli sorozatunkban, Farkasinszki Ildikó, süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítója vezet be benneteket a süteménykészítés rejtelmeibe.

Az első részben a tökéletes piskóta elkészítését ismerhettétek meg, a második részben pedig a klasszikus, omlós linzertészta titkát árulta el Ildikó, a harmadik részben a házi leveles tészta rejtelmeibe avatott be titeket, a negyedik részben égetett tésztát, abból pedig profiterolt, vagyis vaníliaszósszal töltött, mini képviselőfánkokat készített.

A múlt héten a francia cukrászművészet egyik csúcskedvence, a macaron került sorra, ám mivel a macaron egy elég bonyolult, nagy odafigyelést és precízitást igénylő aprósütemény, hogy ne legyen túl megterhelő, két részre bontottuk a tananyagot: a múltkori részben az úgynevezett macaron-héj készítését maxoltuk ki, ma pedig a krémekre mutatunk két isteni variációt, és azt is elleshetitek Ildikótól, hogyan kell tökéletesen egyforma mennyiségű krémmel megtölteni az apró habkorongokat!

MÉG TÖBB SÜTISULIS PRAKTIKÁT TALÁLSZ ITT >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.