Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Puncstorta  recept
Puncstorta
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Csikós tokány recept
Csikós tokány
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Desszert

Sütisuli: két isteni krém, amivel nem csak a macaron lesz felejthetetlen

Hogyan készül a kívül roppanós, belül krémes macarontészta, és milyen krémmel töltve a legfinomabb? Hogyan lesz magas és szellős a piskóta? Mi az égetett tészta vagy a linzertészta titka? Sütisuli néven indított videósorozatunkban minden sütéssel kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz. Farkasinszki Ildikó, süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítója megmutatja a desszertkészítés csínját-bínját egészen az alapoktól kezdve, tartsatok velünk!

Sütisuli sorozatunkban, Farkasinszki Ildikó, süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítója vezet be benneteket a süteménykészítés rejtelmeibe.

Az első részben a tökéletes piskóta elkészítését ismerhettétek meg, a második részben pedig a klasszikus, omlós linzertészta titkát árulta el Ildikó, a harmadik részben a házi leveles tészta rejtelmeibe avatott be titeket, a negyedik részben égetett tésztát, abból pedig profiterolt, vagyis vaníliaszósszal töltött, mini képviselőfánkokat készített.

A múlt héten a francia cukrászművészet egyik csúcskedvence, a macaron került sorra, ám mivel a macaron egy elég bonyolult, nagy odafigyelést és precízitást igénylő aprósütemény, hogy ne legyen túl megterhelő, két részre bontottuk a tananyagot: a múltkori részben az úgynevezett macaron-héj készítését maxoltuk ki, ma pedig a krémekre mutatunk két isteni variációt, és azt is elleshetitek Ildikótól, hogyan kell tökéletesen egyforma mennyiségű krémmel megtölteni az apró habkorongokat!

MÉG TÖBB SÜTISULIS PRAKTIKÁT TALÁLSZ ITT >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.