Felejtsd el a rántást, a lisztes habarást, hiszen enélkül is nagyon ízletes lehet a végeredmény.
Ha lehet, minél kevesebb sót használjon! Részesítse előnyben a zöld fűszereket, a borsot.
Válogasson kedvére! A leghidegebb évszakban is számos finom zöldséget (pl. hagyma- és káposztafélék, kelbimbó) találhat a piacon.
Csirkehúsleves kukoricával: Ha energiával szeretnél feltöltődni, ez a tökéletes választás!
Paradicsomleves: Télen sem kell lemondania róla, hiszen bár ilyenkor nincs szezonja, a konzervparadicsomban is megtalálható a zöldség értékes hatóanyaga, a likopin!
Minestrone: Paradicsom, hagyma, zeller, burgonya, sárgarépa, cukkini, szárzeller, zöldborsó - ez az olasz zöldségleves, mivel bármilyen hozzávalót beletehetsz, amire csak kedved szottyan, rendkívül tápláló, és tele van értékes vitaminokkal, ásványi anyagokkal. Ízesítsd sok zöldfűszerrel!
Sajtos brokkolikrémleves: Sok benne a kálcium, ezért igen hasznos a csontok számára. A zöldségalaplében kifőzött, összeturmixolt brokkolit pár kanál kaukázusi kefirrel is krémesebbé teheted, végül szórd meg reszelt ementáli vagy trappista sajttal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.