A gyorséttermek munkatársai számára az egyik legkiborítóbb kérdés az, amikor az éhes vendég megkérdezi, hogy friss-e a sült krumpli. Ezekben az éttermekben a krumplit frissen sütik, soha nem áll hosszú percekig a pulton. Van olyan étterem, ahol a belső szabályzat alapján a sütés után max 7 percig adhatják ki azt a vevőknek. A krumplit közvetlenül a sütés után megsózzák, így ha sótlanul kéred, akkor valóban ott sütik meg előtted, frissen.
Lehet, hogy minden nap gyorséttermben eszel és mindig ugyanazt kéred, de az eladóktól akkor sem várhatod el, hogy megjegyezzék, mit szoktál rendelni. Egy gyorsétteremben többen fordulnak meg, mint egy átlagos étteremben, így képtelenség megjegyezni, hogy ki mit eszik.
Egy gyorsétteremben valóban gyors a kiszolgálás, egy-két perc alatt megkapod a rendelésedet. Ám attól nem lesz hamarabb kész, ha mogorva módon sietteted a szendvicsedet, vagy a sült krumplidat.
Az étterem dolgozói nem egyszer szembesülnek azzal a kéréssel, hogy valaki sajtburgert kér sajt nélkül. A kiszolgáló személyzet számára nem ez az idegesítő, hanem az, hogy amikor erre azt mondják, hogy akkor egy hamburger rendel, a vevő kijavítja, "nem, sajtburger sajt nélkül". Pedig a hamburger ugyanaz, mint a sajtburger, csak sajt nélkül.
A gyorséttermekben olcsóbban lehet étkezni, de nem leszel népszerű az eladók körében, ha megkérdezed, hogy a kávéd mellé a sütit, vagy az óriás szendvicsed mellé a krumplit megkaphatod-e ingyen. Az eladókat bosszantja, amikor egy vendég azzal jön, hogy bezzeg máshol ingyen adják ezt vagy azt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.