Kapros tökfőzelék virslivel
Hagymás rostélyos
Körömpörkölt csülökkel
Csupacsokis brownie
Epres blondie
Kijevi csirkemell rizibizivel
Mézes-mustáros csirkemell
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Krémes spenótfőzelék
Rakott zöldbab darált hússal
Klasszikus kuglóf
Klasszikus stíriai metélt
Dubarry-csirkemell
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Finomfőzelék
Mákos guba
Babgulyás
Vadas marha
Kínai szezámmagos csirke
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Ez a pillanat is elérkezett! A Mindmegette.hu több mint két évtizedes történetében olyat adunk nektek, olvasóinknak, amire még nem volt példa. Új külsővel, új logóval, új funkciókkal, de továbbra is megbízható receptekkel, praktikus tartalmakkal köszöntünk titeket Magyarország legrégebbi gasztronómiai oldalán.

A Mindmegette.hu 2001-ben indult el, és mára piacvezető gasztronómiai oldallá vált. Ebben a sikerben a szerkesztőség mellett nektek, olvasóknak is nagy részetek van, hiszen a közel 50 ezres recepttárat közösen alkottuk meg. Két éve azon dolgozunk a háttérben, hogy még jobban megerősítsük ezt a remek közösséget. Akkor fogalmazódott meg bennünk a gondolat: a Mindmegette.hu megérdemli, hogy egy új, sokkal modernebb, színesebb, interaktívabb oldallal szolgálja ki a látogatóit. Szerettünk volna egy barátságos helyet teremteni a Mindmegette.hu olvasói számára, ahol főzni öröm, ahol megbízható, kipróbált recepteket kapnak, ahol praktikus tanácsokkal látják el őket, és ahol érzik, hogy ők is részei a közösségnek. 

Néhány napja már visszaszámolunk, és ma, 2024. szeptember 23-án végre eljött az idő, hogy átadjuk nektek, amin hosszú ideje dolgozunk. 

 

Új funkciók az oldalon

Az új színek mellett új elemekkel és funkciókkal bővült az oldal. Bemutatkoznak nektek a Mindmegette Maestrók, akik videós receptekkel, gasztroriportokkal jelentkeznek majd rendszeresen.

Mindmegette Garancia, azaz narancssárga logó jelöléssel találjátok azokat a recepteket, amelyek a Mindmegette Maestrók és a szerkesztőségünk tagjai által elkészített, kipróbált ételek. Könnyebben böngészhettek az oldalon, sőt, mostantól a hozzávalólistára kattintva alapanyagok szerint csoportosítva is megtaláljátok a recepteket.

Leporoltuk régi rovatunkat, a turpisságokat. Feldobtátok a mindennapjainkat azokkal a praktikákkal, tanácsokkal, amelyeket azért küldtetek, hogy könnyebbé tegyétek a főzést egymás számára. Egyszerűen imádjuk, így becenevet is adtunk neki: a turpik dobozban gyűjtöttük össze az elmúlt évek ötleteit, és várjuk az újakat is tőletek.

 

Szerezz jelvényeket!

Regisztrált felhasználóként elmenthetitek kedvenc receptjeiteket, összegyűjthetitek a hozzávalókat a bevásárlólistában, értékelhettek és kommentelhettek. A leghűségesebb recept- és turpibeküldőket, aktív kommentelőket jelvényekkel jutalmazzuk.

Bízunk benne, hogy az új oldal hamar a szívetekhez nő, és ha hibát tapasztaltok, vagy ötletetek van, akkor – ahogyan eddig is tettétek – észrevételeitekkel segítsetek minket, hogy még jobbá tegyük a Mindmegette.hu-t. Mert  

 

AKI SZERET, ETET!


A Mindmegette.hu szerkesztősége

 

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.