A főtt kukorica a nyár egyik kedvenc étele, de nem csak főzni, hanem grillezni is lehet ám a kukoricát. Szedd le a leveleit, majd kend be fokhagymás vajjal (kb 20 gramm felmelegített vajba tegyél 1-2 gerezd fokhagymát), és tedd a grillrácsra. Kb. 15-20 perc alatt készül el és nagyon finom!
A sajt önmagában is nagyon finom grillezve (is), de ha a feldobjuk még egy kis citrommal, még különlegesebb lesz a végeredmény. Egy mozsárban törj össze egy gerezd fokhagymát, egy csipet sót, egy kiskanál fekete borsot, egy kiskanálnyi szárított rozmaringot, ugyanennyi kakukkfüvet, két evőkanál olíva olajat, egy citrom levét és egy evőkanál mézet. Ez lesz a pác. Kend be vele a sajtdarabokat és mehet is a rácsra. Nagyjából 10 percig grillezd. Megéri!
A cukkíniből a grillen is szuper egészséges és nem mellesleg nagyon finom köret készíthető. A legjobb, ha olívaolajból, kakukkfűből, fokhagymaporból és citromléből készítesz hozzá pácot. Ujjnyi vastagságúra vágod és minimum fél órát hagyod állni, miután már megkented a páccal. Ezután indulhat is a grillezés.
A cékla megosztó, általában vagy utálják vagy imádják az emberk. Ha te az utóbbi táborba tartozol, akár grillezheted is. Csak kend be előtte a céklaszeleteket egy kis olívaolajjal, és már mehet is a grillre. Fogyasztás előtt meglocsolhatod egy kis balzsamecettel, esetleg mézzel.
Talán nem jutott még eszedbe, de a gyümölcsöt is érdemes megsütni a grillen. A természetes cukrok karamellizálódása mindössze néhány percet vesz igénybe és igazán ízletes. Vékony olajréteggel kend meg a gyümölcsöket (például: barackot, banánt, mangót, dinnyét, ananászt vagy almát). Feldobhatod velük a gyümölcssalátádat vagy csodálatos desszertet készíthetsz, némi fagylalt hozzáadásával. A grillpartin legyen még a desszert is grillezett!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.