Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Az eredeti Baklava  recept
Az eredeti Baklava
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Minestrone recept
Minestrone
Csülkös bableves, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Csülkös bableves, ahogy Gáspár Bea készíti
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Mákos guba  recept
Mákos guba
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Érdekességek

Finomak és egészségesek: Íme, Katalin hercegné 3 kedvenc ebédje

katalin
A hercegné főként a vegetáriánus ételeket kedveli, azon belül is a smoothie-kat, a nyers finomságokat és az otthon készített, egészséges fogásokat szereti leginkább. Mutatjuk a három kedvencét!

Katalin hercegné elárulta, hogy ebédre a legszívesebben egy nagy adag friss, ízletes salátát szeret elfogyasztani. Azon belül is a görögdinnye salátát, a tabulét és a ceviche-t kedveli leginkább - írja a Hello Magazine.

Görögdinnye saláta

Lédús görögdinnye, hűs uborka, feta sajt és friss zöldfűszerek. Elsőre talán furán hangzik a gyümölcs-zöldség kombó, de higgyétek el, szuperül passzolnak egymáshoz az ízek!

Tabulé

A tabulé alapja a bulgur (vagy kuszkusz) sok-sok apróra vágott petrezselyemmel, paradicsommal és hagymával. Nyami!

Ceviche

A ceviche egy jellegzetes perui fogás, alapeleme a citromlében marinált nyers hal (vagy más tenger gyümölcse), amit főként csilivel, hagymával, sóval és korianderrel ízesítenek. Ti megkóstolnátok?

EZEKET FŐZI LEGGYAKRABBAN KATALIN HERCEGNÉ ÉS VILMOS HERCEG>>>

EZEK KATALIN HERCEGNÉ LEGFURCSÁBB ÉTKEZÉSI SZOKÁSAI>>>

EZT ESZI KATALIN HERCEGNÉ REGGELIRE, EBÉDRE ÉS VACSORÁRA>>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.