Katalin hercegné elárulta, hogy ebédre a legszívesebben egy nagy adag friss, ízletes salátát szeret elfogyasztani. Azon belül is a görögdinnye salátát, a tabulét és a ceviche-t kedveli leginkább - írja a Hello Magazine.
Lédús görögdinnye, hűs uborka, feta sajt és friss zöldfűszerek. Elsőre talán furán hangzik a gyümölcs-zöldség kombó, de higgyétek el, szuperül passzolnak egymáshoz az ízek!
A tabulé alapja a bulgur (vagy kuszkusz) sok-sok apróra vágott petrezselyemmel, paradicsommal és hagymával. Nyami!
A ceviche egy jellegzetes perui fogás, alapeleme a citromlében marinált nyers hal (vagy más tenger gyümölcse), amit főként csilivel, hagymával, sóval és korianderrel ízesítenek. Ti megkóstolnátok?
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.