Erjesztett ízelemek hozzáadása szinte bármely ital ízét fokozhatja. Jó példa erre a Martini is, amiben az olajbogyó sóban és ecetben történő erjesztése tökéletesen kiegészíti az ital ízvilágát. Ugyanez az elv érvényesül a sörnél is, amikor egy könnyű, kevésbé karakteres lagert próbálunk feldobni. Tehát, ha egy egyszerűbb lager kerül a kezünkben, azt pillanatok alatt magasabb szintre emelhetünk, ha savanyúsággal vagy annak levéből néhány cseppet hozzáadunk - írja a Finedininglovers.
Egy a közelmúltban elvégzett EU-s felmérés szerint tavaly húsz százalékkal több alkoholmentes és alacsony alkoholtartalmú sört gyártottak, mint az azt megelőző évben. Ez annyit jelent, hogy már nem az erős, illetve magasabb alkoholtartalmú darab kerül a kosarunkba, hanem a könnyedebb, lágyabb típusú sörök iránt növekszik a kereslet.
Ajánljuk még:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.