Manapság igazán bátor húzás egy ilyen tematikára épülő vendéglőt nyitni, hiszen az éttermek nagy része még most is komoly kihívásokkal néz szembe világszerte. A Dogue azonban nagyon úgy néz ki, hogy észrevett egy igen szűk üzleti rést, amit azonnal be is foltozott. Az amerikai városokban a magas bérleti díjak és a rezsiköltségek, valamint a folyamatos munkaerőhiány miatt már egy jó ideje nehéz helyzetben van a vendéglátó szektor, ráadásul felmérések szerint az ebek száma jócskán meghaladja a gyerekekét. Így nem csoda, hogy sok figyelmet fordít az ember a legjobb barátjára. Erre építve simán elképzelhető, hogy egy rövid időn belül nyereséges is lehet ez az étterem.
A San Franciscó-i Dogue-ban a kutyák hetvenöt dollárért, azaz nagyjából harmincháromezer forintért kóstolhatják végig az igazi fine dining menüsort. A kaja amúgy első ránézésre annyira jól néz ki, hogy még a gazdi is megirigyelhetné.
A vendéglő séfe egyébként az állatgasztronómiába is jártas, így kizárólag csúcsminőségű húsokból és szezonális biozöldségekből építi fel az étlapot. A szerencsés kutyusok olyan fogásokat kóstolhatnak meg, mint a csirkebőr gofri, a szarvasszívvel töltött rózsa formájú sütemény vagy a csirkehúsos gombaleves.
Ajánljuk még:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.