Finomfőzelék
Dödölle - az eredeti recept
Klasszikus stíriai metélt
Epres blondie
Káposztás tészta egyszerűen
Kapros tökfőzelék virslivel
Körömpörkölt csülökkel
Tojásos nokedli fejes salátával
Dubarry-csirkemell
Hagymás rostélyos
Klasszikus kuglóf
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Zsemlegombóc
Tárkonyos csirkeraguleves
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Klasszikus grízgaluska leves
Csupacsokis brownie
Érdekességek

Így kell kicsapolni egy tökéletes korsó sört - 5 lépésben!

Azt gondolnánk, hogy sört csapolni olyan, mint tölteni egy pohár vizet. Vagy, ha a buboréktartalmat tekintjük, akkor inkább szódát. Ám, ha egyszer kipróbáljuk, rájövünk, hogy egyáltalán nem mindegy sem az, hogy milyen hőmérsékletű a pohár, sem az, hogy milyen szögben tartjuk a csap alá a korsót. Egy igazi profit, a Dreher Sörgyárak csapolómesterét, Polgár Istvánt kérdeztünk a tökéletes korsó sör elkészítésének fázasairól.

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.