Ahogy arról mi is írtunk, a Lidl Konyha élére a Széll Tamást váltó Mizsei Jani került, aki nagy megtiszteltetésnek vette a felkérést, és igyekszik elődje nyomdokaiba lépni. El is kezdte saját sorozatát, a Félórás recepteket, de a nyár közeledtével a bográcsozás szerelmeseire is gondolt. Az első, szabadban készített fogás egy hamisítatlan magyaros étel, a vaddisznótarja, amit tarhonyával és uborkasalátával kínál a séf. Íme, a recept!
A vadételek valahogy mindig finomabbak, ha bográcsban készülnek. Ezért a Lidl Konyha séfje is egy magyaros étellel, mustáros vaddisznótarjával indította a szabadtéri sütések-főzések kedvelt időszakát. A hozzávalók teljes listája megtalálható a Lidl YouTube-csatornáján, az elkészítést pedig ebben a videóban mutatja meg Jani.
Borítókép: Shutterstock
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.