Szoboszlai kedvencével várja a vendégeket egy szegedi étterem: hódít a zúzapörkölt

Szoboszlai Dominik az átigazolása után a hivatalos sajtóeseményen mesélte el, hogy a siker és a milliós szerződés hatására sem fog megváltozni és ugyanúgy a zúzapörkölt nokedlivel lesz a kedvenc étele, mint eddig és simán beül ezentúl is egy kifőzdébe a barátaival és a családtagjaival. A kijelentése után felrobbant az internet és a már-már elfeledettnek mondott zúzapörkölt ismét a figyelem középpontjába került.
Mi is bemutattuk Szoboszlai kedvencét, sőt egy dietetikus is elmondta a véleményét a zsíros fogásról, most pedig egy szegedi étterem ült fel a pörköltvonatra – vette észre az Index. A szegedi Kiskakas Csárda július 10. és 23. között felvette az étlapra a zúzapörköltet nokedlivel, melyet helyben fogyasztva vagy házhoz rendelve is kérhetik a vendégek.
Ha kíváncsi vagy, milyen szigorú étrendet kell majd követnie Szoboszlainak az angol csapatnál, akkor olvasd el korábbi cikkünket.
Borítókép: Árvai Károly/Nemzeti Sport
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.