Rakott zöldbab darált hússal
Babgulyás
Dubarry-csirkemell
Finomfőzelék
Tojásos nokedli fejes salátával
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Klasszikus kuglóf
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Dödölle - az eredeti recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Farsangi szalagos fánk
Epres blondie
Krémes spenótfőzelék
Zsemlegombóc
Kapros tökfőzelék virslivel
Klasszikus stíriai metélt
Kínai szezámmagos csirke
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Az avokádót a leggyakrabban a mexikói konyha megkerülhetetlen fogásában a guacamole-ban használjuk fel. Az avokádókrémre is igaz, ahány hány, annyi szokás. Van, aki tejfölt vagy sajtkrémet kever hozzá. Felcsiki Tünde egy olyan változatot mutat, amelyet a laktóz- és gluténérzékenyek is fogyaszthatnak.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.