A kávéról megoszlanak a vélemények. Egyik oldalról azt halljuk, hogy egészségtelen, a másik oldal pedig a jótékony hatásait méltatja. De mivel nincs ez így? Mindennek van jó és rossz oldala is. A mértéktartásnak és annak, hogy hogyan és milyen kávét fogyasztunk itt is, mint oly sok mindennél nagy szerepe van. Itt egy szuperegészséges, energetizáló változat, tej és cukor nélkül.
1 adag frissen főzött (organikus) presszókávé
1 dl kókusztej (cukrozatlan)
1 evőkanál vaj vagy kókuszzsír
1/3 banán
csipet fahéj
A kókusztejet a vajjal felmelegítjük annyira, hogy egy picit forróbb legyen, mint ahogy meginnánk. A vajas tejet beleöntjük egy hosszú edénybe, majd beledaraboljuk a banánt, és fahéjjal fűszerezzük. Az egészet leturmixoljuk. A turmixot egy pohárba töltjük és egy adag presszókávét öntünk hozzá.
Kókusztejszínhabbal tovább lehet turbózni! Ehhez csupán tiszta kókusztejszínre és habszifonra van szükség.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.