Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Mákos guba  recept
Mákos guba
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Sokan azt gondolják, hogy nagy munka nekiállni egy halas ételnek. Igen, biztos van olyan is, de most megmutatom, hogyan készül el nagyon egyszerűen, gyorsan egy isteni finom pisztráng.

Mint a legtöbbeknél, nálunk is a vacsora az az étkezés, ahol együtt a család, ezért szeretem megadni a módját. Ilyenkor szépen megterítek, ahogy az a nagykönyvben meg van írva, és igyekszem minél finomabb ételt tenni az asztalra.

A vacsoránál fontos az is, hogy aránylag gyorsan tartalmas, de mégis könnyű étel készüljön.

A hal ebből a szempontból egy főnyeremény, ezért aztán elég sűrű vendégek a vízi jószágok a tányérunkon. Sokan azt gondolják, hogy nagy munka nekiállni egy halas ételnek. Igen, biztos van olyan is, de most megmutatom, hogyan készül el nagyon egyszerűen, gyorsan egy isteni finom pisztráng.

Citrommal sült pisztráng >>>


Próbálkoztam már többfajta sütéssel, kettő vált be igazán. Az egyik, hogy kerámia bevonatú serpenyőbe teszünk kicsi zsiradékot, és a halak mind a két oldalát kb. 8-10 percig sütjük (a receptképen ilyen látható). A másik pedig, hogy bő kókuszzsírban sütjük ki. Ilyenkor a vajat a belsejéből kihagyjuk, csak fűszerezzük.

Érdemes a hasukat hústűvel, vagy fogpiszkálóval összefogni, hogy a citrom ne essen ki belőlük.

A serpenyős verzió szaftosabb, a bő olajban sültek viszont ropogósabbak lesznek. Mind a kettő nagyon finom!

Friss zöldsalátával és citrommal tálalva, kiadós ebéd, vagy vacsora!

Házigazdánk cikkeit és receptjeit itt találod >>>
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.