Amikor pár éve megkérdezték, hogy mi a kedvenc kajám, a rakott krumpli és a tojásos lecsó volt a válaszom. Ez ma sem változott sokban, hiszen a kolbász paprikás zsírja, mikor összekeveredik a tojássárgájával és egy kis savanykás ízzel… Egyszerűen imádom!
Krumplit viszont én nem ehetek, mert a keményítőjére érzékeny vagyok. Ez nagyon hasonló a lisztérzékenységhez, csak nem a glutén, hanem a keményítő a ludas.
Viszont, egy kis kompromisszummal nagyon jól tudom a régen imádott ételeket élvezni. Jelen esetben a burgonya helyett pasztinákot használok, de van, hogy különböző gyökérzöldségeket rakosgatok egymásra. Amikor kiveszem a sütőből, mindig megrohannak a gyerekkori emlékek. Egy nagy tepsi rakott krumplit tesz ki Anyukám az asztalra egy kis házi savanyú uborkával. Hmmm…
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.