HozzávalókA tésztához7 db tojás7 ek cukor6 csapott ek finomliszt2 ek cukrozatlan kakaópor1 csomag sütőpor1 ek napraforgó olajA túrókrémhez50 dkg tehéntúró20 dkg porcukor18 dkg margarin2 csomag vaníliás cukor1 citromból nyert citromhéjA tetejére7 dl szénsavas narancsos üdítőital2 csomag vaníliás pudingpor4 ek cukor1 ek citromlé ElkészítésA tésztáhozA tojások fehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot, azzal is egy kicsit verjük. Végül a tojások sárgáját és az olajat keverjük bele. A sütőport és a kakaót elkeverjük a liszttel, és fakanállal óvatosan a habhoz keverjük.Kikent, lisztezett tepsibe öntjük. Megsütjük.Közben elkészítjük a túrókrémet. Sűrű szűrőn áttörjük a túrót (én botmixerrel pépesítettem).A 20 dkg margarint és a 20 dkg porcukrot habosra keverjük, hozzáadjuk a pépesített túrót. Ízesítjük reszelt citromhéjjal és vaníliás cukorral. Az egészet jól kikeverjük.Fanta tető: 2 cs pudingot és a 4-5 ek. cukrot kevés üdítővel simára keverjük.A többi fantát felforraljuk a citromlével, és sűrű krémesremegfőzzük benne a pudingot. Langyosra hűtjük.A kihűlt piskótára kenjük a túrókrémet, és a krém tetejére a fantát. Hűtőben tároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.