A gombakrémleves elkészítéséhez a finomra vágott gombákat – melynek egy kis részét félrerakjuk a levesbetéthez – vízben feltesszük főni.
Közben az olajon megpirítjuk a finomra vágott póréhagymát és a zúzott fokhagymát, megszórjuk a liszttel, egy kevés vízzel felengedjük, és ezzel besűrítjük a levest.
Megsózzuk, megborsozzuk, majd botmixerrel pürésítjük a levest, a végén tejszínnel dúsítjuk. További 2 percig főzzük, majd levesszük a tűzről.
A félrerakott gombaszeleteket és a bacont serpenyőben megpirítjuk, és ezzel tálaljuk a gombakrémlevest.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.