Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Minestrone recept
Minestrone
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Mákos guba  recept
Mákos guba
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Bébipapi

Mit egyen a baba? Horváth Éva kisfia nehezen eszi meg a darabos ételeket

Horváth Éva tavaly májusban adott életet kisfiának, Kristófnak. A modell-műsorvezető is megtapasztalta azt, amit nagyon sok anyuka, hogy a hozzátáplálás, és a darabos ételhez való hozzászoktatás nem egyszerű feladat. dr. Nagy Ilona, gyermekorvos lesz Éva és az anyukák segítségére abban, hogy az anyatejről, és a pépes ételekről, hogyan szoktassuk át a darabos ételekre a babákat.

A mindmegette.hu új sorozatában sok kérdésre választ kaphatnak az édesanyák a hozzátáplálásról. A sorozat első részében Horváth Éva tökfőzeléket készít Kristófnak. Dr. Nagy Ilona gyermekorvos pedig tanácsokat ad, hogyan kezdjék el az édesanyák a darabos ételek bevezetését.

A tökfőzelék receptje
A főzőtököt megmossuk, megtisztítjuk a héjától, szeletekre vágjuk. A babának elég 2 szeletből főzeléket csinálni, a többit elkészíthetjük magunknak. A babának félre tett szeleteket apróra vágjuk és a meghámozott, szintén kis kockára vágott 1 szem krumplival együtt feltesszük főni. Kb. félidőben tehetünk hozzá apróra vágott kaprot és ízlés szerint tengeri sót. Ha megfőtt, a tökből veszünk ki egy kis tálba, a többit a főzővíz egy részével együtt összeturmixoljuk vagy villával jól összenyomkodjuk.

HOZZÁTÁPLÁLÁS: MIKOR, MIT EGYEN A GYEREK - ÚJ SOROZAT HORVÁTH ÉVÁVAL >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.