A mindmegette.hu új sorozatában sok kérdésre választ kaphatnak az édesanyák a hozzátáplálásról. A sorozat első részében Horváth Éva tökfőzeléket készít Kristófnak. Dr. Nagy Ilona gyermekorvos pedig tanácsokat ad, hogyan kezdjék el az édesanyák a darabos ételek bevezetését.
A tökfőzelék receptje
A főzőtököt megmossuk, megtisztítjuk a héjától, szeletekre vágjuk. A babának elég 2 szeletből főzeléket csinálni, a többit elkészíthetjük magunknak. A babának félre tett szeleteket apróra vágjuk és a meghámozott, szintén kis kockára vágott 1 szem krumplival együtt feltesszük főni. Kb. félidőben tehetünk hozzá apróra vágott kaprot és ízlés szerint tengeri sót. Ha megfőtt, a tökből veszünk ki egy kis tálba, a többit a főzővíz egy részével együtt összeturmixoljuk vagy villával jól összenyomkodjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.