Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Párolt lilakáposzta  recept
Párolt lilakáposzta
Puncstorta  recept
Puncstorta
Holstein szelet recept
Holstein szelet
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Csikós tokány recept
Csikós tokány
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Bébipapi

Mit egyen a baba? Horváth Éva kisfia nehezen eszi meg a darabos ételeket

Horváth Éva tavaly májusban adott életet kisfiának, Kristófnak. A modell-műsorvezető is megtapasztalta azt, amit nagyon sok anyuka, hogy a hozzátáplálás, és a darabos ételhez való hozzászoktatás nem egyszerű feladat. dr. Nagy Ilona, gyermekorvos lesz Éva és az anyukák segítségére abban, hogy az anyatejről, és a pépes ételekről, hogyan szoktassuk át a darabos ételekre a babákat.

A mindmegette.hu új sorozatában sok kérdésre választ kaphatnak az édesanyák a hozzátáplálásról. A sorozat első részében Horváth Éva tökfőzeléket készít Kristófnak. Dr. Nagy Ilona gyermekorvos pedig tanácsokat ad, hogyan kezdjék el az édesanyák a darabos ételek bevezetését.

A tökfőzelék receptje
A főzőtököt megmossuk, megtisztítjuk a héjától, szeletekre vágjuk. A babának elég 2 szeletből főzeléket csinálni, a többit elkészíthetjük magunknak. A babának félre tett szeleteket apróra vágjuk és a meghámozott, szintén kis kockára vágott 1 szem krumplival együtt feltesszük főni. Kb. félidőben tehetünk hozzá apróra vágott kaprot és ízlés szerint tengeri sót. Ha megfőtt, a tökből veszünk ki egy kis tálba, a többit a főzővíz egy részével együtt összeturmixoljuk vagy villával jól összenyomkodjuk.

HOZZÁTÁPLÁLÁS: MIKOR, MIT EGYEN A GYEREK - ÚJ SOROZAT HORVÁTH ÉVÁVAL >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.