A sonka és a torma mellett a kalács az az igazi húsvéti finomság, ami nem hiányozhat a menüből. A hagyományosan ünnepekkor fogyasztott finomság sokféleképpen készülhet, tájegységenként eltérő lehet a formája és a fonás módja is. Sok helyen csak a vasárnapi templomi mise után fogyasztották, miután megszenteltették a kalácsot.
Az eltérő tradíciókban azonban egyvalami közös: a húsvéti reggeli ünnepi alkalom, és elképzelhetetlen kalács nélkül.
Ezért összeválogattuk a legjobb kalácsok receptjét a sóstól az édesig, a kakaóstól a mazsolásig, a klasszikusoktól a mentesig.
Borítókép: Mindmegette
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.