Közeleg a húsvét, és kevés olyan család akad, ahol ilyenkor ne sonka lenne az ünnepi asztal dísze. Ha kiválasztottuk a megfelelő füstölt árut - ami egy meglehetősen nehéz, és kihívásokkal teli feladat, de ebben a cikkben adunk néhány kapaszkodót t -, azt egy nagy fazékban felteszünk főni, majd hagyjuk a főzővízben kihűlni, majd felszeletve a húsos tálon a család elé tesszük - rendszerint ennyi történik. Ám most egy olyan receptet mutatunk,ami tovább merészkedik a megszokottnál: az megfőtt sonkára ugyanis egy csodálatos mézes-ecetes-mustáros máz kerül, ami a forró sütőben rákaramellizálódva egy nagyon finom, exta zamatot ad a füstölt húsnak. Érdemes kipróbálni, a siker garantált!
1 kg füstölt sonka
A mázhoz:
Előkészítés: 20 perc
Főzés: 1,5 óra
Sütés: 1 óra
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.