Körömpörkölt csülökkel
Mézes-mustáros csirkemell
Tojásos nokedli fejes salátával
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Finomfőzelék
Tárkonyos csirkeraguleves
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Farsangi szalagos fánk
Klasszikus kuglóf
Rakott zöldbab darált hússal
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Mákos guba
Zsemlegombóc
Epres blondie
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Kapros tökfőzelék virslivel
Hagymás rostélyos
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Dubarry-csirkemell
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Húsvét

Itt a locsolók kedvence: stefánia vagdalt a húsvéti hidegtálra

stefánia vagdalt
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Most egy mennyei húsvéti finomság, a Stefánia vagdalt következik. Próbáljátok ki!

Hozzávalók a STEFÁNIA VAGDALTHOZ:

  • 4 db tojás
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • olaj (vagy zsír)
  • 1/2 kg darált sertés hús
  • 2 db szikkadt zsemle
  • bors
  • fűszerpaprika
  • kevés zsemlemorzsa

az ELkészítést nézd meg videón:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.