Olcsó és egyszerű desszert húsvétra: így készül a csokoládés piskótatekercs

A piskótatekercs az egyik legjobb vendégváró édesség, elkészíteni csak kicsit tart tovább, mint elfogyasztani. Ha a klasszikus lekváros változat helyett csokoládés krémmel töltjük meg a tekercset, máris beillik az ünnepi desszertek sorába.
Hozzávalók:
A piskótához:
A krémhez:
Elkészítése:
Tipp: Mogyorókrém helyett mikróban felolvasztott csokoládét is keverhetünk a mascarponés-tejszínes krémhez.
Borítókép: Vidék íze archívum
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.