Ha nem szeretnél sokat pepecselni a főtt tojások pucolásával, akkor mutatunk egy szuper trükköt! Csupán a tojások főzésénél kell odafigyelni néhány dologra, és perceket spórolhatsz az alapból elég macerás tojás pucolással.
TIPP: Könnyebb meghámozni a kemény tojást, ha enyhén sós vízben főzzük, kevés zsiradékkal, és főzés után azonnal hideg vizet öntünk rá. Így egészen biztos, hogy könnyen lejön a héja, és egyben marad a tojás.
Amellett, hogy a főtt tojás önmagában is zseniális a húsvéti sonka, kalács és torma mellé, mennyei köreteket, leveseket, salátákat, kencéket is készíthetünk vele. Mutatjuk a kedvenc főtt tojásos receptjeinket! Következzen tehát 5 mennyei étel főtt tojással.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.