Hozzávalók 4-6 főre:
1 db JÓkenyér vajas kalács
40 dkg rácsos szívsonka szelet
4 db tojás
200 ml tej
só
bors
10 dkg trappista sajt
1 marék bébispenót
kevés vaj
Elkészítése:
A tojásokat kikeverjük a tejjel, majd sózzuk, borsozzuk. Ezután adjuk hozzá a durvára aprított spenótot és a reszelt sajtot.
A kalácsot felszeleteljük, a sonkát felkockázzuk.
Egy kivajazott formát kirakunk a szeletelt kaláccsal, rádobáljuk a sonkát, majd ráöntjük egyenletesen a tejes tojást.
Végül 180 fokos sütőben alufólia alatt kb. 40 percet sütjük, aztán alufólia nélkül még 10 percet. Melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.