Ettől a hozzávalótól lesz különleges a húsvéti sonkatekercs

A hidegtálak kötelező eleme a sonkatekercs, amelyet általalában torma-, sajt- vagy tojáskrémmel töltenek meg. Húsvétkor gyakran készítik, hiszen már a vendégek érkezése előtti napon összeállítható, ráadásul friss kenyérrel, kaláccsal fogyasztva nagyon laktató.
Ha szeretnéd most egy picit más, különleges töltelékkel megtölteni a sonkát, próbáld ki a Vidék íze magazin receptjét, amelyben a juhtúrós-zöldséges alapkrém marhanyelvtől lesz még ínycsiklandóbb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.