Almás pite - a hagyományos recept
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Mákos guba
Az eredeti Baklava
Vadas marha
Dödölle - az eredeti recept
Mirinda-szelet
A legjobb palacsintatészta
Mézes-mustáros csirkemell
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Kapros tökfőzelék virslivel
Körömpörkölt csülökkel
Klasszikus stíriai metélt
Madártejszelet
Csülkös bableves, ahogy Gáspár Bea készíti
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Szilvás gombóc hagyományosan
Krémes spenótfőzelék
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Ha megpróbálnád házilag előállítani a legfinomabb koktélokat, ne habozz. Íme a Bloody Mary, a Pina Colada és a Tüzes whisky receptje.
KOKTÉL-KISOKOS: ÍGY KÉSZÍTHETED EL OTTHON A KEDVENC ITALAIDAT - 1. RÉSZ >>>
Bloody Mary

Hozzávalók:
9 cl vodka, egy friss lime negyede kifacsarva, egy friss citrom negyede kifacsarva, egy öntet
Tabasco- és Worcestershire-szósz, paradicsomlé, jég, őrölt bors és zelleres só ízlés szerint

Elkészítése:
A vodkát, a citromlét, a lime-lét és szószokat összekeverjük a pohárban. Beletesszük a
jégkockákat, kiegészítjük a paradicsomlével, jól megkeverjük és ízlés szerint sózzuk,
borsozzuk. Zellerszárral díszítve kínáljuk. Az alkoholmentes változathoz hagyjuk ki a receptből a vodkát. Díszítés: a pohár peremét vonjuk be zelleres sóval és kínáljunk mellé egy szál zellert.

A FORRALT BORON TÚL - 5 ELLENÁLLHATATLAN TÉLI ITAL >>>
Tüzes whisky

Hozzávalók:
1 vastag citromszelet, 6-8 szegfűszeg, 3-4 kávéskanál barna cukor, 1 késhegynyi őrölt fahéj,
1,5 dl whisky

Elkészítése:
A citromszeletet megtűzdeljük a szegfűszeggel, félbevágjuk. Felforrósítunk 1,5 dl vizet a
cukorral és a fahéjjal, belekeverjük a whiskyt. 2 grogos pohárba öntjük, és fél citromkarikával
díszítjük.

TOJÁS, CSOKI, KÓKUSZ, MEGGY - ÍGY KÉSZÍTS LIKŐRT HÁZILAG! >>>
Pina Colada

Hozzávalók:
9 cl fehér rum, 12 cl ananászlé, 6 cl sűrű kókusztej, kb. negyed csésze jégkása

Elkészítése:
Az alapanyagokat turmixgépbe öntjük, és erős fokozaton jól összekeverjük őket. Kitöltjük az előkészített kókuszdióba vagy pohárba. Ananászdarabokkal, cseresznyével, kókuszreszelékkel díszítjük.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.