A sok kudarc után nem meglepő, hogy sokan inkább az előfőzött rizst választják, vagy beszereznek egy rizsfőzőt. De vannak más módszerek is, hogy a rizs finom és megfelelő állagú legyen; most megmutatjuk a legegyszerűbbet!
Ha puha, illatos és hihetetlenül finom rizst szeretnél, felejtsd el a zacskós rizst! Ha megtanulsz klasszikus párolt rizst készíteni, nem fogsz többé mást enni, ráadásul pénzt is spórolsz. Az első, amire figyelj, hogy megfelelő fajtát válassz. A hosszú szemű rizs, mint például a basmati vagy jázmin a legnépszerűbb típusok, érdemes ezekből beszerezni akár nagyobb mennyiséget is. Nézzük, hogyan készítsd el!
(Borítókép: Shutterstock)
Ajánljuk még:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.