Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Puncstorta  recept
Puncstorta
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin recept
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin
Származási helye és fajtája szerint sokféle méz létezik. Lássuk, a karácsonyi süteményeken kívül melyik mire használható!

Akác

A folyékony, egészen világossárga színű fajta ideális tea, kávé, müzli, joghurt vagy gyümölcsök édesítésére. Sütemények ízesítőjeként is remek!

Gesztenye

A sűrű, folyós méz tónusa a világostól a sötétbarnáig terjedhet. Karakteres, enyhén kesernyés-édeskés íze illik sajtokhoz, dióhoz és teljes kiőrlésű kenyerekhez.

Levendula

A francia vidék, Provence ritka mézfajtája. Virágos aromája miatt limonádé, illetve ropogós kérgű sültek és édességek kitűnő ízesítője.

Narancsvirág

Finoman krémes állagú, színe a fehértől a vajszínűig terjedhet - enyhe virágaromával és friss citrusízzel. Palacsinta és más édességek önteteihez tökéletes.

Fenyő

A zöldes-barnás, esetenként szinte fekete színű méz az ínyencek egyik kedvence. A mentolos-édeskés aromájú finomság pl. túróval készített ételek vagy fagylalt ízesítője.

Vegyes virág

Színe világosbarna, aromája erős - az erdei virágok enyhe illatával. Húsételekhez, fűszeres salátaöntethez, pácokhoz és szószokhoz illik. A fekete tea kiváló édesítője.

Ajánljuk még:

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.