Ha veled is rendszeresen előfordul, hogy sütés közben kifolyik a sajt a panírból, mutatunk egy trükköt, amelynek segítségével elbúcsúzhatsz az olajban maradt sajtdaraboktól. S persze innentől tökéletesen finom rántott sajtot süthetsz.
1. Az első lépés a dupla panírozás: liszt-tojás, liszt-tojás és csak utána a zsemlemorzsa.
2. Ezután a bepanírozott sajtokat kb. 20 percre tedd a mélyhűtőbe, hogy jól lehűljenek. Ez azért is fontos, mert így a sajt a sütés közben később olvad meg, s nem folyik ki a panírból.
3. Végül pedig nagyon fontos, hogy a serpenyőben forró (!) olajban süsd ki a sajtokat, amihez csupán néhány percre lesz szükség. A rövid sütési idő a titka, hogy a sajtok ne folyjanak ki a panír alól. Így garantáltan hibátlan lesz a rántott sajt!
Hozzávalók:
Elkészítése:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.