Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Mákos guba  recept
Mákos guba
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora.

HETI MENÜ – 2013. JÚNIUS 24-30.
Előétel: Borsós raguleves csurgatott tésztával
Főétel: Póréhagymás csirkemáj szalonnazsíron pirítva, hagymás-sajtos baguettel
Desszert: Cseresznyés rakottas
Vegetáriánus ajánlat: Spárgasaláta tojással

Előétel: Pikáns halgombócleves
Főétel: Hal portugál módra
Desszert: Gyümölcssaláta
Vegetáriánus ajánlat: Krumplipüré padlizsánba bújva

Előétel: Vaníliás cseresznyeleves
Főétel: Fokhagymás tejben pácolt rakott csirkemell idénysalátával
Desszert: Ügyetlenek gyümölcsrizse
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos rakott tészta

Előétel: Zsenge karalábéleves
Főétel: Pulykacombbal dúsított tökfőzelék
Desszert: Meggyes clafoutis (tejes pite)
Vegetáriánus ajánlat: Tökfőzelék, csicseriborsó fasírttal

Előétel: Zöldborsókrémleves
Főétel: Vargányás-csirkés tészta
Desszert: Málna álom
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis-tejszínes penne

Reggeli: Mediterrán szendvics
Előétel: Fűszeres sajtkrémmel töltött gomba baconbe göngyölve
Főétel: Gulyásleves Nani módján
Desszert: Túrógombóc mákbundában
Vacsora: Tonhal pástétom kapribogyóval, rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Gnocchi paradicsomos-ricottás szósszal

Reggeli: Villámgyors tojáskrém pirítóson, teával
Előétel: Gazdag csirkehúsleves
Főétel: Kolozsvári szarvastokány rókagombával, burgonyaropogóssal
Desszert: Meggyes túrókrémtorta
Vacsora: Köményes sült virsli tejföllel, pohár habos sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Gomolyás gombóc sajtmártással


HETI MENÜ – 2013. JÚNIUS 17 - 23.
Előétel: Snidlinges sajtleves
Főétel: Sajtos vagdalt burgonyapürével, friss fejes salátával
Desszert: Vaníliás eperturmix
Vegetáriánus ajánlat: Túrós rakott zöldbab

Előétel: Mazsolás-boros almaleves forró napokra
Főétel: Visegrádi mandulás csirke rizibizivel
Desszert: Cseresznyés pite
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges ropogtatnivaló ázsiai öntettel

Előétel: Fokhagymás-petrezselymes salátaleves
Főétel: Sertésborda hentes módra párolt rizzsel
Desszert: Eper tejszínhabbal
Vegetáriánus ajánlat: Mozzarellával töltött rizsgombóc bazsalikomos paradicsomszósszal

Előétel: Meggyleves
Főétel: Karalábéfőzelék húsgombóccal
Desszert: Női szeszély
Vegetáriánus ajánlat: Zsenge karalábéfőzelék tükörtojással

Előétel: Gombás-tárkonyos spárgaleves
Főétel: Bolognai spagetti gazdagon
Desszert: Mikrós süti 10 perc alatt
Vegetáriánus ajánlat: Bazsalikomos-paradicsomos spagetti

Reggeli: Cukkinis szendvicskrém
Előétel: Hideg bolgár joghurtleves
Főétel: Csípős-babos sertéskaraj tócsnival, káposztasalátával
Desszert: Cseresznyés rétes
Vacsora: Flamand sajtszelet
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsós gombapaprikás olajbogyóval, galuskával

Reggeli: Velős pirítós
Előétel: Borsókrémleves túrógombóccal
Főétel: Lazac steak snidlinges joghurtöntettel, hercegnő burgonyával
Desszert: Csúsztatott palacsinta narancsmártással
Vacsora: Caesar saláta szárnyasmájjal
Vegetáriánus ajánlat: Extra rántott sajt párolt rizzsel, paradicsomsalátával

HETI MENÜ – 2013. JÚNIUS 10 - 16.
Előétel: Zöld leves
Főétel: Mustáros hússzelet burgonyakrokettel
Desszert: Zabpelyhes túrógombóc eperöntettel
Vegetáriánus ajánlat: Citromos-zelleres hosszúmetélt

Előétel: Édeskömény krémleves
Főétel: Mandulás halfilé
Desszert: Cseresznye
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos töltött karalábé

Előétel: Sietős kertészleves darált hússal és sajttal
Főétel: Tojással gazdagított egyben sült fasírozott majonézes burgonyasalátával
Desszert: Kókuszos keksztekercs
Vegetáriánus ajánlat: Tökfasírt kaporszósszal, párolt rizzsel

Előétel: Húsos-tejfölös zöldbableves
Főétel: Cigánypecsenye majonézes kukoricával
Desszert: Túrós-kapros pite
Vegetáriánus ajánlat: Mediterrán egytál

Előétel: Mediterrán paradicsomleves sajttal és krutonnal
Főétel: Csirkemájas lasagne
Desszert: Avokádós eperparfé
Vegetáriánus ajánlat: Almás-gombás lasagne

Reggeli: Körözött friss kiflivel, zöldpaprikával
Előétel: Libahúsleves
Főétel: Báránycurry párolt zöldfűszeres rizzsel
Desszert: Mandulagolyócskák
Vacsora: Mogyorós rokfortkrém pirítós kenyéren, paradicsommal és pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Pörkölt tarkababból tócsnival, zöldsalátával

Reggeli: Szalonnás-kolbászos rántotta
Előétel: Hideg eperkrémleves vodkás tejszínhabbal
Főétel: Bazsalikomos-májas-gombás töltött csirke, tojásos rizzsel és vegyes salátával
Desszert: Sárgabarck lekváros palacsinta
Vacsora: Borsos hal padlizsánpürével, pohár száraz rozé borral úsztatva
Vegetáriánus ajánlat: Fetás-rukkolás rántott palacsinta


HETI MENÜ – 2013. JÚNIUS 03 - 09.
Előétel: Francia hagymaleves pirított kenyérrel
Főétel: Dubarry sertésszűz
Desszert: Bögrés diós
Vegetáriánus ajánlat: Tavaszi medvehagymás omlett

Előétel: Fehérspárga-krémleves könnyedén
Főétel: Zöldborsófőzelék bélszínrolóval
Desszert: Kakaós gofri
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös-gombás zöldborsófőzelék

Előétel: Cukorborsóleves vajgaluskával
Főétel: Szalonnás-sajtos töltött gomba sült burgonyával
Desszert: Mákos kiflik
Vegetáriánus ajánlat: Fetával és olívával töltött gombafejek

Előétel: Tejfölös karalábéleves
Főétel: Spaghetti con frutti di mare
Desszert: Vaníliapuding
Vegetáriánus ajánlat: Olasz lecsós tészta

Reggeli: Mákos reggeli csemege
Előétel: Eperkrémleves mézes tejszínhabbal
Főétel: Marhahúsos egytálétel juharsziruppal
Desszert: Epres túrótorta csokival
Vacsora: Tormás tekercs füstölt húsokkal

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.