HETI MENÜ – 2013. JÚNIUS 24-30.
Előétel: Borsós raguleves csurgatott tésztával
Főétel: Póréhagymás csirkemáj szalonnazsíron pirítva, hagymás-sajtos baguettel
Desszert: Cseresznyés rakottas
Vegetáriánus ajánlat: Spárgasaláta tojással
Előétel: Pikáns halgombócleves
Főétel: Hal portugál módra
Desszert: Gyümölcssaláta
Vegetáriánus ajánlat: Krumplipüré padlizsánba bújva
Előétel: Vaníliás cseresznyeleves
Főétel: Fokhagymás tejben pácolt rakott csirkemell idénysalátával
Desszert: Ügyetlenek gyümölcsrizse
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos rakott tészta
Előétel: Zsenge karalábéleves
Főétel: Pulykacombbal dúsított tökfőzelék
Desszert: Meggyes clafoutis (tejes pite)
Vegetáriánus ajánlat: Tökfőzelék, csicseriborsó fasírttal
Előétel: Zöldborsókrémleves
Főétel: Vargányás-csirkés tészta
Desszert: Málna álom
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis-tejszínes penne
Reggeli: Mediterrán szendvics
Előétel: Fűszeres sajtkrémmel töltött gomba baconbe göngyölve
Főétel: Gulyásleves Nani módján
Desszert: Túrógombóc mákbundában
Vacsora: Tonhal pástétom kapribogyóval, rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Gnocchi paradicsomos-ricottás szósszal
Reggeli: Villámgyors tojáskrém pirítóson, teával
Előétel: Gazdag csirkehúsleves
Főétel: Kolozsvári szarvastokány rókagombával, burgonyaropogóssal
Desszert: Meggyes túrókrémtorta
Vacsora: Köményes sült virsli tejföllel, pohár habos sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Gomolyás gombóc sajtmártással
HETI MENÜ – 2013. JÚNIUS 17 - 23.
Előétel: Snidlinges sajtleves
Főétel: Sajtos vagdalt burgonyapürével, friss fejes salátával
Desszert: Vaníliás eperturmix
Vegetáriánus ajánlat: Túrós rakott zöldbab
Előétel: Mazsolás-boros almaleves forró napokra
Főétel: Visegrádi mandulás csirke rizibizivel
Desszert: Cseresznyés pite
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges ropogtatnivaló ázsiai öntettel
Előétel: Fokhagymás-petrezselymes salátaleves
Főétel: Sertésborda hentes módra párolt rizzsel
Desszert: Eper tejszínhabbal
Vegetáriánus ajánlat: Mozzarellával töltött rizsgombóc bazsalikomos paradicsomszósszal
Előétel: Meggyleves
Főétel: Karalábéfőzelék húsgombóccal
Desszert: Női szeszély
Vegetáriánus ajánlat: Zsenge karalábéfőzelék tükörtojással
Előétel: Gombás-tárkonyos spárgaleves
Főétel: Bolognai spagetti gazdagon
Desszert: Mikrós süti 10 perc alatt
Vegetáriánus ajánlat: Bazsalikomos-paradicsomos spagetti
Reggeli: Cukkinis szendvicskrém
Előétel: Hideg bolgár joghurtleves
Főétel: Csípős-babos sertéskaraj tócsnival, káposztasalátával
Desszert: Cseresznyés rétes
Vacsora: Flamand sajtszelet
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsós gombapaprikás olajbogyóval, galuskával
Reggeli: Velős pirítós
Előétel: Borsókrémleves túrógombóccal
Főétel: Lazac steak snidlinges joghurtöntettel, hercegnő burgonyával
Desszert: Csúsztatott palacsinta narancsmártással
Vacsora: Caesar saláta szárnyasmájjal
Vegetáriánus ajánlat: Extra rántott sajt párolt rizzsel, paradicsomsalátával
HETI MENÜ – 2013. JÚNIUS 10 - 16.
Előétel: Zöld leves
Főétel: Mustáros hússzelet burgonyakrokettel
Desszert: Zabpelyhes túrógombóc eperöntettel
Vegetáriánus ajánlat: Citromos-zelleres hosszúmetélt
Előétel: Édeskömény krémleves
Főétel: Mandulás halfilé
Desszert: Cseresznye
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos töltött karalábé
Előétel: Sietős kertészleves darált hússal és sajttal
Főétel: Tojással gazdagított egyben sült fasírozott majonézes burgonyasalátával
Desszert: Kókuszos keksztekercs
Vegetáriánus ajánlat: Tökfasírt kaporszósszal, párolt rizzsel
Előétel: Húsos-tejfölös zöldbableves
Főétel: Cigánypecsenye majonézes kukoricával
Desszert: Túrós-kapros pite
Vegetáriánus ajánlat: Mediterrán egytál
Előétel: Mediterrán paradicsomleves sajttal és krutonnal
Főétel: Csirkemájas lasagne
Desszert: Avokádós eperparfé
Vegetáriánus ajánlat: Almás-gombás lasagne
Reggeli: Körözött friss kiflivel, zöldpaprikával
Előétel: Libahúsleves
Főétel: Báránycurry párolt zöldfűszeres rizzsel
Desszert: Mandulagolyócskák
Vacsora: Mogyorós rokfortkrém pirítós kenyéren, paradicsommal és pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Pörkölt tarkababból tócsnival, zöldsalátával
Reggeli: Szalonnás-kolbászos rántotta
Előétel: Hideg eperkrémleves vodkás tejszínhabbal
Főétel: Bazsalikomos-májas-gombás töltött csirke, tojásos rizzsel és vegyes salátával
Desszert: Sárgabarck lekváros palacsinta
Vacsora: Borsos hal padlizsánpürével, pohár száraz rozé borral úsztatva
Vegetáriánus ajánlat: Fetás-rukkolás rántott palacsinta
HETI MENÜ – 2013. JÚNIUS 03 - 09.
Előétel: Francia hagymaleves pirított kenyérrel
Főétel: Dubarry sertésszűz
Desszert: Bögrés diós
Vegetáriánus ajánlat: Tavaszi medvehagymás omlett
Előétel: Fehérspárga-krémleves könnyedén
Főétel: Zöldborsófőzelék bélszínrolóval
Desszert: Kakaós gofri
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös-gombás zöldborsófőzelék
Előétel: Cukorborsóleves vajgaluskával
Főétel: Szalonnás-sajtos töltött gomba sült burgonyával
Desszert: Mákos kiflik
Vegetáriánus ajánlat: Fetával és olívával töltött gombafejek
Előétel: Tejfölös karalábéleves
Főétel: Spaghetti con frutti di mare
Desszert: Vaníliapuding
Vegetáriánus ajánlat: Olasz lecsós tészta
Reggeli: Mákos reggeli csemege
Előétel: Eperkrémleves mézes tejszínhabbal
Főétel: Marhahúsos egytálétel juharsziruppal
Desszert: Epres túrótorta csokival
Vacsora: Tormás tekercs füstölt húsokkal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.