HETI MENÜ – 2012 MÁJUS 21 - 27.
Előétel: Borsós raguleves csurgatott tésztával
Főétel: Gombás-kolbászos-lecsós tarhonya
Desszert: Stíriai metélt
Vegetáriánus ajánlat: Lengyel karfiol
Előétel: Gyümölcsleves tetszés szerinti gyümölcsből
Főétel: Sasadi sertésszelet burgonyapürével
Desszert: Gyümölcsfagylalt tejszínhabbal
Vegetáriánus ajánlat: Szilvásgombóc
Előétel: Hagymaleves rokforttal
Főétel: Tengeri halszeletek tejszínes-fehérboros gombamártással
Desszert: Francia krémes
Vegetáriánus ajánlat: Gombás töltött padlizsán
Előétel: Lebbencsleves
Főétel: Zöldborsófőzelék sült virslivel
Desszert: Zabpelyhes eperkrém
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsófőzelék tükörtojással
Előétel: Rozmaringos paradicsomleves bazsalikomos csipetkével
Főétel: Vargányás-csirkés tészta
Desszert: Gyümölcsjoghurt
Vegetáriánus ajánlat: Gombás kocka
Reggeli: Zsidó tojás pirítóssal, újhagymával és paradicsommal
Előétel: Májgombócleves
Főétel: Töltött-göngyölt-rántott karaj sonkával, spenóttal és sajttal
Desszert: Ricottakrémes réteskosárka
Vacsora: Kolbászos-sajtos muffin
Vegetáriánus ajánlat: Zabpelyhes túrógombóc eperöntettel
Reggeli: Főtt debreceni kolbász mustárral vagy tormával, zsemlével
Előétel: Tavaszi zöldségleves
Főétel: Pasifogó tepsis hús
Desszert: Epres Charlotte
Vacsora: Waldorf saláta rozskenyérrel, rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt petrezselymes rizzsel, tartármártás
HETI MENÜ – 2012 MÁJUS 14 - 20.
Előétel: Békakirály levese
Főétel: Almával párolt hal répás krumplipürével
Desszert: Sajtos roló
Vegetáriánus ajánlat: Bazsalikomos-sajtos cukkini
Előétel: Pétervári céklasaláta
Főétel: Orosz uborkás-gombás csirke kapros galuskával
Desszert: Orosz almás lepény
Vegetáriánus ajánlat: Blini egyszerűen
Előétel: Kukoricás csirkeleves
Főétel: Csopaki sertésszelet petrezselymes újburgonyával
Desszert: Eper római módra
Vegetáriánus ajánlat: Barackos rizsfelfújt
Előétel: Bazsalikomos póréhagymaleves
Főétel: Lencsefőzelék füstölt tarjával
Desszert: Isler
Vegetáriánus ajánlat: Pikáns lencsefőzelék
Előétel: Frankfurti krémleves
Főétel: Kecskesajtos-csirkés rakott tészta
Desszert: Epres joghurtpuding
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos, kecskesajtos tészta
Reggeli: Körözött, paprika, paradicsom, zsemle, citromos tea
Előétel: Medvehagymás tavaszi saláta
Főétel: Rakott krumpli sajttal gazdagítva, kovászos uborka
Desszert: Mandarinsaláta
Vacsora: Medvehagymás tócsni egy pohár, habzó sörrel leöblítve
Vegetáriánus ajánlat: Rakott krumpli sült zöldségekkel
Reggeli: Tojáskrémes reggeli frissen facsart gyümölcslével
Előétel: Eperkrémleves friss mentával
Főétel: Marhapörkölt tarhonyával, csípős ecetes paprika
Desszert: Csavaros túrós palacsinta
Vacsora: Tavaszi salátatál sajttal, rozskenyérrel, pohár könnyű rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Rántott padlizsán petrezselymes újburgonyával
HETI MENÜ – 2012. MÁJUS 07 – 13.
Előétel: Csalánleves
Főétel: Tejszínes-gombás csirkefalatok
Desszert: Eper
Vegetáriánus ajánlat: Gomba tejszínes mártással
Előétel: Sajtkrémleves
Főétel: Csirkemell bazsalikommal és camembert-rel töltve
Desszert: Sajttorta
Vegetáriánus ajánlat: Krémsajtos-spenótos penne
Előétel: Tejszínes spárgaleves
Főétel: Fasírt krumplikoszorúban friss salátával
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos bruschetta
Előétel: Görög gyümölcsleves
Főétel: Rakott káposzta sok tejföllel
Desszert: Epres palacsinta naranccsal
Vegetáriánus ajánlat: Fetás céklasaláta
Előétel: Kapros-kolbászos zellerkrémleves
Főétel: Rizses-halas egytál
Desszert: Rebarbarás süti
Vegetáriánus ajánlat: Gombás spárgaragu
Reggeli: Fetakrém friss kenyérrel, tea
Előétel: Tökmagos vitaminsaláta
Főétel: Sertéspörkölt nokedlival, tejfölös uborkasaláta
Desszert: Csokoládés karamell
Vacsora: Spicces csirkemellsaláta
Vegetáriánus ajánlat: Mexikói zöldségpörkölt
Reggeli: Habkönnyű rántotta zsemlével, pohár tejjel
Előétel: Tejfölös karalábéleves
Főétel: Csirkemájjal töltött csirkecomb dödöllével, káposztasalátát adok mellé
Desszert: Mozart-kuglóf
Vacsora: Füstölt lazacos saláta pirítóssal, pohár száraz rozé bor
Vegetáriánus ajánlat: Vegetáriánus sólet kuktában
HETI MENÜ – 2012 ÁPRILIS 30 - MÁJUS 06.
Reggeli: Tízperces kuglóf tejeskávéval
Előétel: Tejszínes hagymakrémleves
Főétel: Csirkemell jóasszony módra, párolt rizzsel
Desszert: Fekete-erdő torta
Vacsora: Ananászos zellersaláta
Vegetáriánus ajánlat: Darazsas krumplisaláta
Reggeli: Sonkás-sajtos szendvics, zöldpaprika, paradicsom kíséretében, narancslé
Előétel: Tárkonyos húsgombócleves
Főétel: Saslik
Desszert: Diós batyuk
Vacsora: Főtt virsli, mustárral, üvegsörrel - a régi idők emlékére
Vegetáriánus ajánlat: Alföldi vargabéles
Előétel: Fahéjas gyümölcsleves
Főétel: Tejszínes-sajtos hús, gombás rizzsel
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Bakonyi gombapaprikás galuskával
Előétel: Tejszínes karalábéleves
Főétel: Sóskafőzelék főtt burgonyával, natúr szelettel
Desszert: Gyors sajtos roló
Vegetáriánus ajánlat: Sóskafőzelék főtt burgonyával, főtt tojással
Előétel: Répaleves barnarizzsel
Főétel: Háromsajtos-sonkás lasagne
Desszert: Meggybefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos lasagne sajtmártással
Reggeli: Sonkás-tojásos sajttekercs
Előétel: Gulyásleves csipetkével
Főétel: Krumplilángos, pohár sörrel leöblítve
Desszert: Parfé csokiöntettel
Vacsora: Mogyorós rokfortkrém pirítóson, paradicsommal, pohár borral
Vegetáriánus ajánlat: Sajtgolyók magvas köntösben
Reggeli: Francia toast gyümölcsteával
Előétel: Karfiolleves tárkonyosan
Főétel: Mézes-currys oldalas petrezselymes újburgonyával, zöldsalátával
Desszert: Habos csokitorta
Vacsora: Dióval töltött tojás franciasalátával
Vegetáriánus ajánlat: Pepperonata (olasz szegénylecsó)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.