HETI MENÜ – 2010. OKTÓBER 25 - 31.
Hétfő
Előétel: Gombagulyás
Főétel: Kukoricás-zsályás csirkeragu
Desszert: Rácsos szilvás pite
Vegetáriánus ajánlat: Krémsajtos krumplisaláta
Kedd
Előétel: Franciasaláta fokhagymás-fűszeres stanglival
Főétel: Favágóleves
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Franciasaláta fokhagymás-fűszeres stanglival
Szerda
Előétel: Szilvaleves
Főétel: Darált hússal rakott zöldségek
Desszert: Diós csokigolyók
Vegetáriánus ajánlat: Spárgás spagetti
Csütörtök
Előétel: Zöldségleves
Főétel: Fűszeres hal mandulás mártással
Desszert: Szilva
Vegetáriánus ajánlat: Belga rakott burgonya
Péntek
Előétel: Korhelyleves
Főétel: Szilvásgombóc szilvalekváros öntettel
Desszert: Nagymama süteménye édesen és sósan
Vegetáriánus ajánlat: Szilvásgombóc szilvalekváros öntettel
Szombat
Előétel: Maceszgombócleves
Főétel: Zsolnay töltött karaj petrezselymes párolt rizzsel
Desszert: Kekszes tiramisu-szelet
Vegetáriánus ajánlat: Sült cukkini zöldséges palacsintaágyon
Vasárnap
Előétel: Sajtos fokhagymakrémleves
Főétel: Sörös borjúragu cheddar sajtos gombóccal
Desszert: Csokival és lekvárral pettyezett almás süti
Vegetáriánus ajánlat: Kukoricás-gombás halragu
HETI MENÜ – 2010. OKTÓBER 18 - 24.
Hétfő
Előétel: Erwtensoep (felesborsóleves)
Főétel: Kapros-tejfölös csirkecomb burgonyaropogóssal
Desszert: Fahéjas és mákos tekercs
Vegetáriánus ajánlat: Tejszínes-tojásos metélt
Kedd (bajor menü)
Előétel: Bajor húsleves
Főétel: Bajor sült kacsacomb aszalt szilvás savanyú káposztával és burgonyagombóccal
Desszert: Bajor perec
Vegetáriánus ajánlat: Bajor gombás tál zsemlegombóccal
Szerda
Előétel: Sajtkrémleves
Főétel: Tejfölös sertésragu vajas galuskával
Desszert: Barackos-szilvás cobbler
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges rizottó reszelt sajttal
Csütörtök
Előétel: Kapros húsgombócleves
Főétel: Rakott kelkáposzta reszelt sajttal sütve, tejföllel
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Édes cukkinis pite
Péntek
Előétel: Tárkonyos-gombás zöldségleves
Főétel: Vajas ponty sajtos burgonyapürével, céklasalátával
Desszert: Túrós pite (krumplis tésztából)
Vegetáriánus ajánlat: Vajas ponty sajtos burgonyapürével, céklasalátával
Szombat
Előétel: Erőleves tojással
Főétel: Gombával, sajttal és aszalt szilvával töltött csirkemell szezámos bundában, pirított mákos-fenyőmagos rizzsel
Desszert: Puha gyömbéres-almás zserbóháromszögek
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséggel és sajttal töltött bundás palacsinta
Vasárnap
Előétel: Vajdasági káposztaleves
Főétel: Kolozsvári szarvastokány rókagombával, burgonyakrokettel és áfonyalekvárral
Desszert: Sült fagyis torta
Vegetáriánus ajánlat: Sült paprika feta sajttal három ízben, bagettel vagy pirítóssal
HETI MENÜ – 2010. OKTÓBER 11 - 17.
Hétfő
Előétel: Duplasajtos krumplileves
Főétel: Rizses zúza káposztasalátával
Desszert: Citromos almatorta
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges tarhonyasaláta
Kedd
Előétel: Könnyű gombaleves lusta nokedlivel
Főétel: Zöldséges marhapörkölt burgonyagombóccal, csemege uborkával
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Sült burgonyapüré brie sajttal
Szerda
Előétel: Zöldségleves sonkagaluskával
Főétel: Betyárbatyu csirkemellből friss zöldsalátával
Desszert: Puding
Vegetáriánus ajánlat: Krémsajtos-spenótos penne
Csütörtök
Előétel: Orosz hússaláta zsemlével
Főétel: Sertésmáj zöldséggel és tojással sütve
Desszert: Szőlő
Vegetáriánus ajánlat: Angolzelleres saláta almával és sajttal
Péntek
Előétel: Sárgarépa krémleves
Főétel: Rakott tészta édesen
Desszert: Sajtos rudacska
Vegetáriánus ajánlat: Rakott tészta édesen
Szombat
Előétel: Fehérboros körteleves túrós galuskával
Főétel: Sörben párolt csülök hagymás burgonyával
Desszert: Túrós pite
Vegetáriánus ajánlat: Sült zöld paradicsom hagymás burgonyával
Vasárnap
Előétel: Petrezselyemkrémes csigák
Főétel: Borjúpaprikás galuskával, káposztasalátával
Desszert: Csokoládés borkrém
Vegetáriánus ajánlat: Tonhalas-paradicsomos spagetti
HETI MENÜ – 2010. OKTÓBER 04-10.
Hétfő
Előétel: Nyírségi gombócleves
Főétel: Ananászos csirke párolt rizzsel
Desszert: Almás bögrés sütemény
Vegetáriánus ajánlat: Gombás lencsepüré céklasalátával
Kedd (spanyol ízek napja)
Előétel: Gazpacho (hideg spanyol zöldségleves)
Főétel: Spanyol sertéskaraj fehérborban spanyol burgonyával és salátával
Desszert: Spanyol ivócsokoládé
Vegetáriánus ajánlat: Spanyol tonhalas tésztasaláta
Szerda
Előétel: Majonézes kukorica friss péksüteménnyel
Főétel: Sült oldalas hagymás tört krumplival, párolt lilakáposztával
Desszert: Szőlő
Vegetáriánus ajánlat: Sült zöldség kukoricás rizzsel
Csütörtök
Előétel: Szegedi kolbászos leves
Főétel: Kelkáposzta főzelék fasírozottal, fasírttal
Desszert: Ananászkehely
Vegetáriánus ajánlat: Kelkáposzta főzelék tükörtojással
Péntek
Előétel: Hideg paprika-paradicsom leves
Főétel: Káposztás nokedli
Desszert: Szilvás-mákos tejbegríz
Vegetáriánus ajánlat: Káposztás nokedli
Szombat
Előétel: Erőleves szalonnagombóccal
Főétel: Gyümölcsös rakott sertéskaraj sajtpaplanban, mazsolás rizzsel
Desszert: Túrós és káposztás rétes
Vegetáriánus ajánlat: Zöldségragu pirított tarhonyával és idénysalátával
Vasárnap
Előétel: Tejszínes hagymakrémleves
Főétel: Töltött csirkecomb kertészné módra tepsis burgonyával
Desszert: Fehérboros körtekompót
Vegetáriánus ajánlat: Gombával töltött bundás camembert
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.