Kijevi csirkemell rizibizivel
Dödölle - az eredeti recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Csupacsokis brownie
Hagymás rostélyos
Farsangi szalagos fánk
Mákos guba
Körömpörkölt csülökkel
Kínai szezámmagos csirke
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Tárkonyos csirkeraguleves
Káposztás tészta egyszerűen
Zsemlegombóc
Vadas marha
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Krémes spenótfőzelék
Klasszikus kuglóf
Mézes-mustáros csirkemell
Finomfőzelék
Péksuli

Péksuli Szabival: íme a tökéletes focaccia titka

A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette új sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Jöjjön most egy isteni szőlős és olívás focaccia, amelynek receptjéért sorban álltak a kollégáink is.
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.