Mézes-mustáros csirkemell
Tárkonyos csirkeraguleves
Hagymás rostélyos
Farsangi szalagos fánk
Kínai szezámmagos csirke
Babgulyás
Mákos guba
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Dubarry-csirkemell
Körömpörkölt csülökkel
Tojásos nokedli fejes salátával
Epres blondie
Rakott zöldbab darált hússal
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Csupacsokis brownie
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus stíriai metélt
Klasszikus grízgaluska leves
Kijevi csirkemell rizibizivel
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Péksuli

Szabad-e a kelt és a kovászos tésztát hűteni? Szabi a pék megmondja!

A legcsodálatosabb dolog a világon a frissen sült kenyér illatára ébredni, ám ehhez, ha nem kívánunk hajnali 4-kor kelni, mint a pékek általában, praktikus előző nap elkészíteni a kelt vagy kovászos tésztánkat. Na, de hova tegyük, hogy ne keljen túl, "ne dögöljön meg" a tészta: hűtőbe? Spejzba? Konyhapultra? Szabi a pék megmondja!

Még több tipp, trükk, praktika és zseniális recept A PÉKSULI ROVATUNKBAN >>>

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.