Klasszikus grízgaluska leves
Kapros tökfőzelék virslivel
Dödölle - az eredeti recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Hagymás rostélyos
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Dubarry-csirkemell
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus kuglóf
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Tojásos nokedli fejes salátával
Krémes spenótfőzelék
Mákos guba
Kínai szezámmagos csirke
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus stíriai metélt
Farsangi szalagos fánk
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Zsemlegombóc
Babgulyás
Praktikus

Praktikák és trükkök, ha serpenyőt használsz!

Egy jó serpenyő egyenletesen vezeti a hőt, a megfelelő méreteket beszerezve, minden elkészíthető néhány darabban, és még a sütőbe is berakható. Tippek és trükkök azoknak, akik szeretnek a serpenyőben sütni-főzni!


Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.