Zsemlegombóc
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Kapros tökfőzelék virslivel
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Klasszikus kuglóf
Tárkonyos csirkeraguleves
Klasszikus stíriai metélt
Kínai szezámmagos csirke
Mákos guba
Farsangi szalagos fánk
Káposztás tészta egyszerűen
Mézes-mustáros csirkemell
Krémes spenótfőzelék
Babgulyás
Csupacsokis brownie
Dödölle - az eredeti recept
Hagymás rostélyos
Epres blondie
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Praktikus

Erre figyelj, ha húst veszel - Gábor hentes tanácsai

Akár a vasárnapi ebédhez készíted a rántott húst, akár egy jó pörköltet szeretnél főzni, nem mindegy, hogy hol és milyen húst veszel hozzá. Mire kell figyelni, ha húst vásárolunk? A sertésnek melyik részéből milyen ételeket készíthetünk? Hogyan daraboljuk fel a csirkét? Bármilyen kérdésed is van, a Mindmegette új sorozatában Rotyis Gábor hentes mindenre választ ad.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.