Bár a füge igencsak megosztó gyümölcs, amit csak szeretni vagy utálni lehet, tény, hogy bár eredetileg mediterrán növény, egyre több hazai kertben találunk fügefákat. És a füge, ha egyszer teremni kezd, akkor töménytelen mennyiségű gyümölcsöt ont, évről-évre, egész szezonban. Aki már nem tudja, mit kezdjen vele, mert már készített lekvárt, szörpöt és befőttet is belőle, annak hoztunk egy szuper tippet! Az egyik Facebook-csoportban, egy háziasszony osztotta meg a karamellás sült füge receptjét, amiben az a nagyszerű, hogy nagy mennyiségben, egyszerűen, és viszonylag gyorsan elkészíthető, és a karácsonyi gyümölcskenyérbe, például, igazán finom, extra zamatot hoz!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.